Dak- en Zinkwerk

Door de vele weersinvloeden die uw dak moet verdragen zijn slijtage en beschadiging onontkoombaar. Op deze pagina informeren wij u over onze diensten op het gebied van dak- en zinkwerk.

Dakreparaties

Lekkages komen zowel bij bestaande- als nieuwbouw nu eenmaal voor. Gevolgen kunnen van kleine aard zijn maar wanneer er niet direct ingegrepen wordt dan kan dit uitmonden in een grote beschadiging van het dak. De aanpak van beginnende lekkages is vaak eenvoudig alleen is het wel raadzaam om dit door een specialist uit te laten voeren.

Onderhoud

Het uit laten voeren van onderhoud aan het dak of de dakgoten is van groot belang. Zo weet u zeker dat uw dak weer voldoet aan de gestelde eisen en dat een lekkage geen ontstaansmogelijkheid krijgt. Wanneer u jaarlijks het dak goed laat onderhouden voorkomt u beschadigingen en slijtage en verlengt u de levensduur van het dak.

Dakbedekking en zinkwerk

Het dak van uw woning of bedrijfspand is toe aan vervanging, of bent u bezig met een nieuwbouwproject dat voorzien moet worden van dakbedekking? Van Meurs is als ervaren dakbedekkingsbedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van de gehele dakopbouw, bitumineuze daken, en pannendaken. Ook verzorgen wij het plaatsen, herstellen of vervangen van zinken, koperen en kunststof dakgoten. 

Meer weten?

Of het nu gaat om dakbedekking, plaatsen van dakgoten, uitvoer van onderhoud of reparatiewerkzaamheden, Van Meurs Installatiebedrijf staat voor u klaar. Neem gerust contact met ons op

Vraag een offerte over dak- en zinkwerk aan! of bel ons voor meer informatie: 0481 - 371 293